oajdeamarius
65 poze   36466 vizite
Albume
A Oferta oferta porumbei clasati
    1 Norma fond 0290329 2013M
    2 Norma fond 0734023 2013F rosie
    3 Norma maraton 0479386 2011M
    4 Norma maraton 0479387 2011 F albastra
    5 Norma maraton 0734019 2013F albastra
    6 Norma maraton 0734023 2013F rosie
    7 Palmares fond 0320391 2009 M
    8 Norma maraton 0565511 2010 F vanduta
    9 Palmares fond 0481971 2011M
    X Norma fond 0093865 2012 F OFERTAA
    XI Norma fond 0093872 2012 M
    XII Norma fond 0289823 2013 F
    XIII Norma fond 0289827 2013 M
    XIV Norma maraton 0289848 2013F vanduta
    XIX 0093861 2012 M 100lei
    XV Norma maraton 0320373 2009F vanduta
    XVI Norma maraton 0289801 2013F vanduta
    XVII Norma maraton 0289847 2013F
    XVIII 0481978 2011 F 100 lei
    XX 0093874 2012 M 100 lei
    XXI 0093882 2012 M 250 lei
    XXII 0289802 2013 F 250 lei
    XXIII 0289803 2013 M 150 lei
    XXIV 0289804 2013 F 200 lei
    XXV 0289808 2013 F 200 lei
    XXVI 0289809 2013 M 100 lei
    XXVII 0289815 2013 F 100 lei
    XXVIII 0289817 2013 M 150 lei
       XXIX 0289825 2013 M 100 lei
    XXX 0289826 2013 F 100 lei
    XXXI 0289846 2013 M 100 lei
       XXXII 0290901 2013 M 200 lei
    XXXIII 0565516 2010 F 150 lei
    XXXIV 0093870 2012 F 150 lei
    XXXV 0094648 2012 M 150 lei
    XXXVI 0289832 2013 F 100 lei
    XXXVII 0289833 2013 F 200 lei
    XXXVIII 0289843 2013 M 150 lei
Contact
Rezultate la porumbei
    2009
    2010
       2011
          2012
    2013
    2014
Pentru a vizualiza pozele selectaţi un album din partea stângă.
Către: oajdeamarius

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.